Loading...
Loading...

ONZE PRODUCTEN

VTL kenmerkt zich met de 40 jaar ervaring die het heeft in opslag- en vijzeltechniek. Door innovatief en vooruitstrevend te zijn gaan we ook met de tijd mee en verbeteren we voortdurend onze producten. We richten ons op kwaliteit en maatwerk. VTL biedt diverse oplossingen aan in vijzel-, doseer-, maal-, meng-, opslag- en vulsystemen. Doordat VTL een groot assortiment hanteert kan het vrijwel ieder project realiseren. Door de wensen, behoeften en eisen in kaart te brengen kan het in samenspraak met de klant tot een perfecte specialistische oplossing komen. Wilt u meer weten over onze systemen? Klik dan op één van de onderstaande productgroepen.
Vijzelsystemen
Doseersystemen
Maal- en mengsystemen
Maal-/mengsystemen
Opslagunits en silo’s
Vulsystemen
Diversen en specials

ONZE DIENSTEN

VTL is een jong bedrijf met een schat aan ervaring in vijzeltechniek. Wij ontwikkelen en produceren zelf vijzel- en opslagmaterialen voor onder andere voerinstallaties in de agrarische sector. Met onze eigen Engineering en productie kunnen wij een scherpe prijs en snelle levering bieden!
Engineering
Stilstand is achteruitgang en innovatie is de toekomst. Op onze afdeling Engineering verbeteren we continu onze opslag- en vijzelsystemen en voegen we regelmatig nieuwe producten toe aan onze standaard.
Productie
Alle vijzel-, doseer- en opslagsystemen worden door VTL zelf geproduceerd. Standaardonderdelen zijn direct uit voorraad leverbaar en onderdelen op die op maat gemaakt zijn binnen enkele dagen.
Voorraad
Met de zeer korte levertijden van VTL heeft u iedere standaard onderdeel snel in huis. Alle VTL systemen, losse vijzelonderdelen, bijbehorende materialen en randapparatuur zijn standaard uit voorraad leverbaar.
Montage en service
Onze servicedienst en monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om uw eventuele problemen met een vijzelinstallatie zo snel mogelijk op te lossen. Een goede service staat hoog in het vaandel!

RECENTE PROJECTEN

HET LAATSTE NIEUWS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP